Apparaten en accessoires
Tarte fine aux rougets
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
8 parts
Ingrediënten
-
200 g de pâte feuilletée maison
-
100 g d'olives noires dénoyautées
-
45 g d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
-
1 gousse d'ail
-
200 g d'oignons coupés en deux
-
8 filets de rouget, avec la peau
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 part
Natrium
455.6 mg
Eiwitten
11.8 g
Calorieën
1229.1 kJ /
295.9 kcal
Vetten
22.5 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
11.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Poissons & fruits de mer
113 recepten
Frankrijk
Frankrijk