Apparaten en accessoires
Gnocco emiliano
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 50min
10 porzioni
Ingrediënten
-
30 g di pancetta di maiale a cubetti
-
350 g di acqua
-
1 cucchiaino colmo zucchero
-
25 g di lievito di birra fresco
-
600 g farina tipo 0600 g di farina tipo 1
-
30 g olio extravergine di oliva
-
15 g di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
8 g
Calorieën
1008 kJ /
241 kcal
Vetten
4 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
33 recepten
Italië
Italië
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië