Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 200 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 100 g selera naciowego, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 20 g majonezu
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 1671 kJ / 399 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 22 g
- Lipides
- 33 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 74 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
25 min
Surowa sałatka z kiełków lucerny i warzyw (dieta raw)
25 min
Surowa warstwowa sałatka w słoiczkach (dieta raw)
25 min
Pasta z topinamburu
35 Min
Sałatka z jarmużu z burakiem
45 Min
Sałatka z ciecierzycy
25 min
Sałatka z cukinii, dyni i gruszki
1h 50min
Sos z octu balsamicznego i musztardy
5 Min
Sałatka z kalafiora, pomidorów, migdałów i oliwek
35 Min
Sałatka z kapusty włoskiej i gruszek
25 min
Sałatka z serem
5 Min
Surówka z selera naciowego z jabłkowym sosem
10 min