Appareils et accessoires
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
Prép. 20min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
pastinaak (ongeveer 300 g), heel, geschild3
-
sjalotten in de lengte doormidden gesneden350 g
-
olie om te bakken150 - 200 g
-
90 - 100 g portoMadeira-wijn90 - 100 g
-
abrikozenjam zie tip80 g
-
zout een beetje meer voor de smaak1 ¼ theelepel
-
wortel in stukken gesneden (2-3 cm)300 g
-
melk350 g
-
Worcestershire saus20 g
-
kaneel, gemalen¼ tl
-
rib-eye steaks ongeveer 600 g2
-
zwarte peper, gemalen
-
olie1 el
-
teentjes knoflook plat geduwd3
-
rozemarijn, vers1 takje
-
tijm, verse1 takje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
21 g
Calories
1806 kJ /
431 kcal
Lipides
23 g
Fibre
7 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Portugees crème brûlée
25 Min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min