Appareils et accessoires
Speltbrood
Prép. 20min
Total 12h
16 sneetjes
Ingrédients
-
bloem450 g
-
speltbloem300 g
-
verse gist (40 g)1 blokje
-
karnemelk500 g
-
water en een beetje extra water om over het deeg te strijken30 g
-
zout naar smaak1 ½ - 2 tl
-
bloem om te bestuiven
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
7 g
Calories
793 kJ /
189 kcal
Lipides
1 g
Fibre
2 g
Glucides
37 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De smaak van ambachtelijk brood
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Pierogi met vlees
1h
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Vanille-ijs
12h