Appareils et accessoires
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Prép. 10min
Total 15min
4 portie
Ingrédients
-
nori vel in stukken1
-
gepekelde augurken in stukken50 g
-
knolselder in stukken60 g
-
rode ui klein, gehalveerd1
-
mayonaise veganistisch (zie tip)120 g
-
mosterd1 tl
-
citroensap3 - 4 scheutjes
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
witte kikkererwten, uit blik uitlekgewicht 240 g1 blik
-
roggebrood horizontaal snijden4
-
groene slabladeren4
-
komkommer dun (ongeveer 2 mm)12 sneetjes
-
tuinkers afgesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
1303 kJ /
313 kcal
Lipides
16 g
Fibre
7.2 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Quick & Healthy Lunch
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Pizza-Burrata
1h 40min
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Italiaanse brunch
1h 30min
Gebakken buns
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Balletjes met dadels en noten
Pas d’évaluation
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation