Appareils et accessoires
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Prép. 10min
Total 12h 20min
8 portie
Ingrédients
-
3 - 6 kardemompeulenkardemom, gemalen2 - 3 tl
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten plus extra om te garneren3 ½ beetje
-
cashewnoot, rauw200 g
-
suiker100 g
-
amandelmelk1000 g
-
1 tl pistache-aromavanille-extract, natuurlijk1 tl
-
110 g agavesiroop, naar smaakglucose naar smaak110 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
282 mg
Protides
12 g
Calories
1785 kJ /
425 kcal
Lipides
21 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bevroren Passie
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Paëlla
50min
Tempé
48h
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Chocoladetaart met Pistache
Pas d’évaluation