Appareils et accessoires
Amandelcake
Prép. 15min
Total 50min
12 porties
Ingrédients
-
gepelde amandelen200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)85 g
-
eiwitten4
-
zout1 snuifje
-
100 g xylitol (suiker-alcohol suikervervanger)suiker100 g
-
eierdooiers4
-
citroen sap en schil1
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
amandelschilfers60 g
-
poedersuiker om te bestuiven20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
48.4 mg
Protides
6.4 g
Calories
993 kJ /
237.3 kcal
Lipides
18.2 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
4.9 g
Glucides
14.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Pas d’évaluation
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min