Appareils et accessoires
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Prép. 30min
Total 2h
12 stuks
Ingrédients
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
155.9 mg
Protides
5.5 g
Calories
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
9.9 g
Glucides
24.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lolly's met aardbeien
Pas d’évaluation
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Geode cake
Pas d’évaluation
Hugo spritz
25h 10min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Aardbei-lavendel marshmallows
Pas d’évaluation
Taartje met chocolade-praliné
Pas d’évaluation
Appeltaart
1h
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
De wafels van de foor
3h