Appareils et accessoires
Geraardbergse Mattentaarten
Prép. 1h
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
verse volle melk1250 g
-
karnemelk bij voorkeur bio500 g
-
azijn1 tl
-
eiwitten2
-
zout1 snuifje
-
eierdooiers2
-
suiker100 g
-
vanillestokje zaadjes½
-
amandelpoeder50 g
-
natuurlijk amandel extract (optioneel)½ tl
-
bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten650 g
-
ei losgeklopt1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1018.3 mg
Protides
29.3 g
Calories
4601.4 kJ /
1099.8 kcal
Lipides
68.9 g
Fibre
9.4 g
Graisses saturées
29.5 g
Glucides
110.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dit is Belgisch!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
No-Bake-Tiramisu-Taart
Pas d’évaluation
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Pas d’évaluation
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min
Stoofvlees
3h 10min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min