Appareils et accessoires
Wit Brood
Prép. 15min
Total 3h 45min
12 porties
Ingrédients
Voordeeg
-
water50 g
-
verse gist5 g
-
1 el honingsuiker1 el
-
bloem110 g
Brooddeeg
-
water300 g
-
verse gist20 g
-
bloem540 g
-
zout2 afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
396.3 mg
Protides
7.3 g
Calories
863 kJ /
206 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
41.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De smaak van ambachtelijk brood
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met parmaham en walnoten
Pas d’évaluation
De eerste hap: Kip en Groenten
Pas d’évaluation
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Geode cake
Pas d’évaluation
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Kracht Muesli
25min
Zalm met rijst en champignons
30min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Brusselse Wafels
1h
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation
Béchamelsaus
15min