Appareils et accessoires
Volkorenbrood
Prép. 15min
Total 5h
8 stuk
Ingrédients
-
water en een beetje om te koken350 g
-
verse gist15 g
-
volkoren tarwebloem type 150, en een beetje voor het werkblad500 g
-
zout2 volle tl
-
wit rijstmeel om te bestuiven
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
7.6 g
Calories
884 kJ /
208 kcal
Lipides
1.4 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De smaak van ambachtelijk brood
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Pistache Moelleux
Pas d’évaluation
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Hummus
5min
Glutenvrij Brood
3h 20min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min