Appareils et accessoires
Potato Salad with Green Goddess Dressing
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
water700 g
-
large eggs4
-
potatoes sliced (1 cm), peeled if desired700 g
-
frozen green beansfrozen edamame beans300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh chives cut in pieces20 g
-
fresh dill cut in pieces10 g
-
fresh parsley cut in pieces15 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
mustard10 g
-
sugar1 pinch
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
2893.9 mg
Protides
80.7 g
Calories
7302.7 kJ /
1745.4 kcal
Lipides
92.3 g
Fibre
31.8 g
Graisses saturées
16.5 g
Glucides
157 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Green Goddess Summer Salads
6 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti Carbonara
40min
Honeycomb
Pas d’évaluation
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1h 45min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Vanilla Bean Syrup
30min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1h 10min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Pumpkin Chai Latte
20min
Grab and Go Breakfast Wrap
30min
Pears in Orange Syrup
30min
Egg and Onion
25min