Appareils et accessoires
Ayam Pongteh
Prép. 5min
Total 30min
5 portions
Ingrédients
-
chicken cut in pieces800 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
salt1 tsp
-
garlic cloves10
-
shallots200 g
-
cooking oil40 g
-
potatoes (approx. 2 pieces), cut in 1 cm slices250 g
-
fermented bean paste (taucu)1 tbsp
-
dark soy sauce2 tbsp
-
sugar1 tsp
-
water200 g
-
white pepper powder½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
601.6 mg
Protides
33.1 g
Calories
2139.5 kJ /
511.3 kcal
Lipides
32.5 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
8.1 g
Glucides
21.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Gula Melaka Kaya
35min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Chicken adobo
30min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Pas d’évaluation
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Braised Rice Wine Fish
20min
Cereal Prawns
30min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Pas d’évaluation
Onsen Eggs
50min