Appareils et accessoires
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Prép. 10min
Total 40min
4 portie
Ingrédients
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
268 kJ /
64 kcal
Lipides
0.3 g
Glucides
12.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Pas d’évaluation
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Kracht Muesli
25min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Glutenvrij Brood
3h 20min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Pindakaas Havermoutbal
Pas d’évaluation