Appareils et accessoires
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
Prép. 10min
Total 1h 30min
16 slices
Ingrédients
-
olive oil to grease
-
240 g short-grained ricebrown rice240 g
-
pitted Medjool dates100 g
-
apples unpeeled, deseeded and cut in quarters140 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
baking soda1 tsp
-
psyllium husks1 tbsp
-
salt½ tsp
-
walnuts80 g
-
eggs4
-
water100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
201.8 mg
Protides
3.4 g
Calories
723 kJ /
172 kcal
Lipides
8.4 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
22.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Celebrate our Uniqueness
19 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Date and Nut Balls
20min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Berry Chia Jam
30min
Protein-packed paleo loaf
1h 10min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Brown Sugar Date Muffins
1h 15min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min
Ginger slice
1h 35min
ABC muffins
40min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min