Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 gramů čerstvého špenátu
- 800 gramů hovězí svíčkové, steaky o tloušťce cca 3 cm (každý 200 gramů)
- olivový olej, na pokapání
- 1 polévková lžíce soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 5 gramů čerstvé bazalky, natrhané
- 600 gramů vody
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1291 kJ / 308 kcal
- Protides
- 41.76 g
- Glucides
- 1.33 g
- Lipides
- 16.09 g
- Fibre
- 0.55 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
Pas d’évaluation
Rychlé hovězí Massaman kari
40 Min
Müsli smoothie se sušenými meruňkami
12 Std.
Ježčí bulky
2 Std. 30 Min
Steaková omáčka
25min
Smoothie bowl se špenátem a morušemi
15 Min
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35 Min
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Pas d’évaluation
Stew z fazolí černé oko s olihní
Pas d’évaluation
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1 Std. 15 Min
Masové kuličky s polentou
Pas d’évaluation
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 Min