Appareils et accessoires
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
Prép. 5min
Total 5min
600 g
Ingrédients
-
tomatoes cut in halves500 g
-
serrano chilli cut in halves30 g
-
garlic clove1
-
onion50 g
-
salt1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Sodium
393.1 mg
Protides
1 g
Calories
87.3 kJ /
20.9 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
4.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Raspberry and basil sangria
40min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Thai Cucumber Salad
15min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Tex-Mex Bowl
50min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min