Appareils et accessoires
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Prép. 30min
Total 10h
16 portions
Ingrédients
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
163 mg
Protides
11.5 g
Calories
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Lipides
28 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
15.5 g
Glucides
47.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Pas d’évaluation
Chocolate Chip Cookies
50min
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Pas d’évaluation
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Protein-packed paleo loaf
1h 10min
Spice cake with caramel pecan glaze
45min
Honey Butter Biscuits
35min
Melting moments with lemon cream
45min
Best ever carrot cake
1h 35min