Cauliflower Stuffed Parathas
TM6 TM5 TM31

Cauliflower Stuffed Parathas

3.7 (14 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 140 g water
  • 300 g chapati flour
    ou 300 g bread flour, 150 g white and 150 g wholemeal
  • 30 g ghee
  • 15 g olive oil
  • 1 tsp fine sea salt

Cauliflower filling

  • 1 bunch fresh coriander leaves (approx. 5 g)
  • 200 g cauliflower florets
  • 1 garlic clove
  • 5 g fresh root ginger, sliced in rounds (2 mm)
  • 1 - 2 fresh green chillies, seeds removed if desired
  • 20 g ghee, plus extra for frying
  • ¼ tsp cumin seeds
  • ¼ tsp cayenne pepper
  • ghee

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1160 kJ / 277 kcal
Protides
7.6 g
Glucides
34.1 g
Lipides
12.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives