Appareils et accessoires
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Prép. 30min
Total 3h 20min
8 portions
Ingrédients
Pie Dough
-
all purpose white flour340 g
-
sugar15 g
-
salt½ tsp
-
butter, unsalted cold, cubed340 g
-
cold water115 g
Apple Filling
-
sugar plus extra to sprinkle140 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
dessert apple (e.g. Honeycrisp, Gala, Granny Smith, Empire or Mutsu), cored and cut into wedges (1.5 cm/½ in.)1010 g
-
honey60 g
-
cornstarch30 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
lemon juice (juice of 1 lemon)45 - 60 g
-
egg, large (65-70 g)1
-
water1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
164.8 mg
Protides
6.7 g
Calories
2737.6 kJ /
654.3 kcal
Lipides
36.2 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
22.2 g
Glucides
79.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is Always Room at Our TABLE
22 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Brioche Buns
2h
Cinnamon Rolls
3h
Caramel toffees
Pas d’évaluation
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Tempered Chocolate
40min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Saskatoon Berry Jam
35min
Pizza Dough
1h
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Basic cheesecake
10h