Appareils et accessoires
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Prép. 40min
Total 1h 20min
6 portie
Ingrédients
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
118.7 mg
Protides
9.2 g
Calories
1868 kJ /
446 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
76.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Pas d’évaluation
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Pas d’évaluation
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min