Appareils et accessoires
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Prép. 20min
Total 1h 45min
8 portie
Ingrédients
-
200 g sinaasappel, schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesnedenbloedsinaasappel schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesneden200 g
-
granaatappelpitten120 g
-
honing20 g
-
Campari likeur20 g
-
gin20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten230 g
-
suiker230 g
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
-
eieren4
-
melk120 g
-
sinaasappelzeste geraspt3 tl
-
bloem plus extra voor bloem230 g
-
bakpoeder2 tl
-
water1100 g
Vanillesaus
-
eierdooiers6
-
melk450 g
-
suiker75 g
-
vanillestokje1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
184.1 mg
Protides
11.5 g
Calories
2629.6 kJ /
628.5 kcal
Lipides
31.7 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
18.2 g
Glucides
72.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Crème pâtissière
15min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Kimchi
Pas d’évaluation
Zalm mozaïek
Pas d’évaluation
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Pas d’évaluation
Vegan feta in olie met kruiden
Pas d’évaluation
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Brusselse Wafels
1h