Appareils et accessoires
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Prép. 35min
Total 13h 10min
6 portie
Ingrédients
Vanilleganache (de dag ervoor)
-
gelatine blad (ongeveer 2 g per stuk)2
-
koud water om te weken
-
witte chocolade kleine stukjes of callets85 g
-
room, 35% vet400 g
-
vanillestokje alleen zaden1
Karamel
-
kristalsuiker100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
room, 35% vet kamertemperatuur25 g
Pecan praline
-
pecannoten300 g
-
water25 g
-
kristalsuiker115 g
-
zout1 snuifje
-
hazelnoot olie2 el
-
bladerdeeg1 vel
-
poedersuiker15 g
-
pecannoten (optionnel)10 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
179.1 mg
Protides
10.9 g
Calories
4882.9 kJ /
1167 kcal
Lipides
95.2 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
31.1 g
Glucides
76.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Pas d’évaluation
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Pizza met parmaham en walnoten
Pas d’évaluation
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Gyoza met kip en knoflook
45min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Balletjes met dadels en noten
Pas d’évaluation
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation