Appareils et accessoires
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Prép. 25min
Total 9h
6 portie
Ingrédients
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3.8 g
Calories
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Lipides
18.6 g
Fibre
4.2 g
Glucides
54.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Vegan Bolognese
50min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Aardappel-wortel hapjes
40min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Tiramisu Smoothie
5min
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min