Appareils et accessoires
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Prép. 10min
Total 1h
6 portie
Ingrédients
Taart basis
-
volkoren tarwebloem plus extra voor bloem200 gram
-
korianderblad, vers10 g
-
olijfolie80 g
-
water50 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
verse bruine paddenstoelen gevierendeeld300 g
-
diepvrieskastanjes300 g
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout1 tl
-
roomkaas170 g
-
sjalotten gevierendeeld80 g
-
40 g rozijnengedroogde veenbessen40 g
-
peper, gemalen1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8.1 g
Calories
2503.6 kJ /
598.4 kcal
Lipides
35.7 g
Fibre
3.1 g
Glucides
63.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bietencarpaccio met Burrata
Nessuna valutazione
Hummus
5min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nessuna valutazione
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Sushi tacos
1h
Zoetzure dhal
Nessuna valutazione
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nessuna valutazione
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Vegetarische chili
35min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nessuna valutazione
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min