Appareils et accessoires
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
Prép. 15min
Total 45min
4 portie
Ingrédients
Asperges
-
olie20 g
-
asperges, groen schoongemaakt, in diagonale stukken gesneden (3 cm)250 g
-
pijnboompitten30 g
Daslook roomsaus en montage
-
verse daslook grof gehakt20 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olie20 g
-
bloem10 g
-
water300 g
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
-
zout plus extra voor kruiden½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen plus extra voor kruiden¼ theelepel
-
verse spätzle (eierpasta)500 g
-
rode paprika's ontpit200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
324 mg
Protides
21 g
Calories
3451 kJ /
825 kcal
Lipides
36 g
Fibre
7.3 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
106 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Cheesecake
1h 30min
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Pas d’évaluation
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min