Appareils et accessoires
Geode cake
Prép. 1h 30min
Total 4h
24 portie
Ingrédients
Snoepkristallen
-
suiker500 g
-
glucose2 el
-
voedingskleurstof paars4 punten van een mes
-
water2140 g
-
azijn2 scheutje
Taarten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, in stukken, plus extra voor het invetten400 gram
-
suiker550 g
-
zout½ tl
-
vanille-extract, natuurlijk1 el
-
eieren6
-
cacaopoeder, ongezoet75 g
-
bakpoeder1 el
-
patisserie bloem350 g
-
mascarpone450 g
-
room, 35% vet450 g
Crème vullen
-
mango, rijp in stukken gesneden (2 cm)500 g
-
chocoladedruppel2 eetlepels
Decoratie
-
fondant (suikerpasta) wit750 - 1000 g
-
poedersuiker om te besprenkelen
-
voedingskleurstof goud2 - 3 punt van een mes
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
76.2 mg
Protides
5.4 g
Calories
2799 kJ /
669 kcal
Lipides
31 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
93.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Vegetarische hamburger
45min
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Aardbei-lavendel marshmallows
Pas d’évaluation
Taartje met chocolade-praliné
Pas d’évaluation
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Pas d’évaluation
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation