Appareils et accessoires
Pasta met crème van pistache
Prép. 10min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)40 g
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)200 g
-
spaghettini300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
918.5 mg
Protides
25.7 g
Calories
2793.5 kJ /
667.7 kcal
Lipides
33.5 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
11.2 g
Glucides
65.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Nasi Goreng
40min
Pad Thai
45min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation
Butter Chicken
1h
Gestoomde pesto broodjes
Pas d’évaluation
Thaise nachos
Pas d’évaluation
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Pas d’évaluation
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Portugees crème brûlée
25min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Kokos Dahl
25min