Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
TM6

Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables

3.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 1 whole chicken (approx. 35 oz)
  • 3 - 4 tbsp oil, to coat
  • 2 tbsp dried Italian seasoning, to season
  • 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
  • ground black pepper, to season, to taste
  • 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 46 oz water
  • 2 tsp chicken stock paste
  • 1 pinch saffron
  • 7 oz basmati rice
  • 10 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
  • 10 oz broccoli florets
  • 2 tbsp butter

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3202.4 kJ / 765.4 kcal
Protides
48.2 g
Glucides
34.2 g
Lipides
48 g
Graisses saturées
14.3 g
Fibre
2.1 g
Sodium
676.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives