Couvre-lame éplucheur Thermomix® est nécessaire

Pour préparer cette recette, vous avez besoin du couvre-lame éplucheur du Thermomix®. En savoir plus

Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
TM6

Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)

5.0 (3 évaluations )

Ingrédients

Dressing

  • 80 g raw unsalted peanuts
  • 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
  • 2 makrut lime leaves, torn into pieces
  • 60 g fish sauce

Poached chicken

  • 800 g coconut milk
  • 2 stalks lemongrass, white part only, cut into halves and bruised
  • 2 makrut lime leaves
  • 40 g brown sugar
  • 40 g freshly squeezed lime juice
  • 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters

Salad

  • 100 g snow peas, trimmed, cut into thin slices
  • 120 g fresh bean sprouts
  • ½ bunch fresh coriander, leaves only
  • ½ bunch fresh Thai basil, leaves only (see Tips)
  • ½ bunch fresh Vietnamese mint, leaves only (see Tips)
  • ¼ Chinese cabbage (wombok), cut into wedges that fit through feeder tube
  • 2 carrots, trimmed and peeled
  • 20 g fried shallots

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3350 kJ / 800.7 kcal
Protides
32.9 g
Glucides
43.8 g
Lipides
49 g
Graisses saturées
31.9 g
Fibre
7.3 g
Sodium
1487.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives