Appareils et accessoires
Zoodles with Broccoli Pesto
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the feeder200 g
-
carrots ends trimmed, cut into pieces no longer the pusher200 g
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
130.9 mg
Protides
6 g
Calories
1152 kJ /
274.3 kcal
Lipides
25.4 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
4.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
21 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Golden Beet Gazpacho
Pas d’évaluation
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Lasagna Bolognese
3h
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Protein Boosted Acai Smoothie
10min
Pina colada mocktail
5min
Mango sorbet
2min