Appareils et accessoires
Best lemon drizzle cake
Prép. 5min
Total 35min
10 portions
Ingrédients
Lemon cake
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
eggs2
-
white sugar170 g
-
grated lemon zest (1-2 lemons)1 tbsp
-
self-raising flour170 g
-
milk170 g
-
sea salt1 pinch
Lemon drizzle
-
icing sugar to taste120 - 150 g
-
lemon juice (1½ - 2 ½ lemons), to taste30 - 50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
241.4 mg
Protides
3.9 g
Calories
1317.3 kJ /
314.9 kcal
Lipides
14 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
8.5 g
Glucides
44.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Best of Recipe Community
22 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Triple chocolate muffins
20min
Banana bread
1h 40min
Jaffa muffin
40min
Homemade toasted muesli
30min
Melting moments with lemon cream
45min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Best ever carrot cake
1h 35min
Lemonade scones
25min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Chewy chocolate brownies
35min
Easy banana muffins
30min