Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g apples, peeled or unpeeled, thoroughly washed if unpeeled, stem removed. Ends trimmed, cored and quartered. Trimmed to fit the blade width.
- 300 g beetroots, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fits the blade width
- 1 lemon, juice only
- 40 g olive oil
- 15 g Dijon mustard
- 25 g apple cider vinegar
- 15 g whipping cream
- ½ Tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 Tbsp maple syrup
- ½ tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 1 pinch garlic powder
- 30 g halved walnuts
-
150
g feta cheese, crumbled
ou goat's cheese, cut in pieces (2 cm)
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 5345.1 kJ / 1277.5 kcal
- Protides
- 37.8 g
- Glucides
- 70.5 g
- Lipides
- 97.8 g
- Graisses saturées
- 32.7 g
- Fibre
- 14.8 g
- Sodium
- 2263.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pear Twists on Chocolate Custard
30 min
CA Digital Flipbook #1
2h
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Spiced carrot salad
5min
Berry Foam
10min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Stilton and Walnut Pâté
5min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min