Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked rice, refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli, cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum, cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs,fried, to serve
- prawn crackers, to serve
- 20 g fried shallots
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2014.3 kJ / 481.4 kcal
- Protides
- 21.9 g
- Glucides
- 40.2 g
- Lipides
- 26 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 1205.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
No fail mash potato
20 min
Madurese chicken satay
1h 30min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Chicken laksa
30 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1óra 50p
Chilli with rice
50 min
Indonesian white spice paste
35 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min