Appareils et accessoires
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
Prép. 5min
Total 5min
460 g
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
roasted red peppers, preserved drained280 g
-
fresh parsley cut in pieces25 - 30 g
-
cashew nuts unsalted80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 460 g
Sodium
1666 mg
Protides
36.3 g
Calories
4204 kJ /
1004.8 kcal
Lipides
78.8 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
18.6 g
Glucides
45.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Demo Recipe Cards
52 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
When in Rome...
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Irish Soda Bread
45min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM5)
15min
Pea and Mint Soup
20min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Red Pepper and Tomato Soup
30min
Curried Parsnip Soup
30min