Appareils et accessoires
Steamed Garlic Prawns
Prép. 10min
Total 30min
2 portions
Ingrédients
-
rice vermicelli100 g
-
water plus extra hot water for soaking600 g
-
soy sauce1 Tbsp
-
raw prawns, peeled300 g
-
garlic cloves6
-
fresh red chilli halved, deseeded, to taste½ - 1
-
sugar1 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste20 - 30 g
-
dry sherryrice wine20 g
-
oyster sauce20 g
-
sunflower oil30 g
-
spring onions (approx. 20 g), finely sliced3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
29.5 g
Calories
2044 kJ /
489 kcal
Lipides
16 g
Glucides
56.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Kung Pao Prawns
45min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Prawn Xacuti
1h 20min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min
Shrimp Yakisoba
35min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Crab & Prawn Linguine
25min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Peking Chicken
45min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min