Appareils et accessoires
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
Prép. 40min
Total 2h 40min
6 portions
Ingrédients
-
mixed fresh mushrooms halved or quartered if large350 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
stale bread torn in pieces50 g
-
lemon finely grated, zest only1
-
fine sea salt plus 1 pinch to taste1 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch to taste1 tsp
-
pork loin ready to stuff (see tip)1500 g
-
celery cut in pieces (2 cm)300 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)500 g
-
cider, dry100 g
-
garlic bulb plus 1 clove peeled1
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)500 g
-
milk200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
679.1 mg
Protides
56.5 g
Calories
3098.7 kJ /
740.6 kcal
Lipides
40.3 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
16.1 g
Glucides
37.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Dinner Party
13 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked Pork Loin with Rice
1 Std. 20 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 Std.
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Crispy Roast Pork Belly
4 Std. 25 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Spicy Mince Pork Noodles
45 Min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 Std. 10 Min