Versions compatibles
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Beef Wellington
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 4 ½ oz boiling water
- 1 tbsp vegetable oil, to fry
- 17 ½ - 24 oz beef tenderloin
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 10 ½ oz fresh button mushrooms, quartered
- 2 shallots, halved
- 2 oz unsalted butter, diced
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 oz Madeira wine, dry or sweet
- 1 tsp ground black pepper
- 13 oz puff pastry (see Tip)
Assembly
- 1 large egg, whisked
Carrots, Mashed Potatoes and Gravy
- 17 ½ oz water
- 21 oz carrots, thinly sliced
- 12 oz whole milk
- 35 oz potatoes, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 ½ oz Madeira wine, dry or sweet
- ground black pepper, to taste
- 1 oz unsalted butter, diced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 5694.6 kJ / 1361 kcal
- Protides
- 52.2 g
- Glucides
- 119.5 g
- Lipides
- 72.8 g
- Graisses saturées
- 27.2 g
- Fibre
- 13.4 g
- Sodium
- 1541.5 mg
Recettes alternatives
Spicy Margarita Fizz
10 min
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10 min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Loaded Potato Waffle
50min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Stout Brownies
45min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10 min
Ube Coffee
10 min
Hearty Seafood Chowder
1h