Appareils et accessoires
Umami Paste
Prép. 5min
Total 5min
17 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces85 g
-
shiitake mushrooms, dried20 g
-
nori sheets broken into pieces2
-
soy sauce, light½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
extra virgin olive oil155 g
-
garlic powder1 tsp
-
1 tsp miso paste, red (see Tip)miso paste red (see Tip)1 tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
extra virgin olive oil to cover
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
88.4 mg
Protides
2 g
Calories
438.6 kJ /
104.8 kcal
Lipides
10.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
1.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35 Min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Keine Bewertungen
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 Min
Nanaimo Bars
3 Std. 5 Min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 45 Min
Everyday gourmet butter
35 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 Std.
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 Min
Obatzter (cheese spread)
10 Min
Korean marinade
40 Min
Fruit "splice" bombs
24 Std.