Appareils et accessoires
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Prép. 30min
Total 1h 45min
4 stuks
Ingrédients
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
137.4 mg
Protides
14 g
Calories
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Lipides
56.8 g
Fibre
12.1 g
Graisses saturées
21.4 g
Glucides
160.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Groente-Omeletten
30min
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Salmorejo
Pas d’évaluation
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Cashew- en kokosmelk
10min
Gezouten-Karamelijs
14h
Pindakoekjes met chocolate-chip
Pas d’évaluation
Lolly's
40min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Pas d’évaluation