Appareils et accessoires
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Prép. 30min
Total 2h 30min
16 porties
Ingrédients
-
rauwe amandelen50 g
-
suiker110 g
-
glutenvrij witte bloem200 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
citroen bij voorkeur biologisch,1
alleen schil -
ei2
-
slagroom (ong. 48% vet)170 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden (1 cm) plus extra voor het invetten125 g
-
water400 g
-
pompoen in kleine stukjes gesneden (0,5 cm - 1 cm)400 g
-
maïszetmeel1 el
-
rietsuiker100 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
gedroogde gemalen gember½ tl
-
gemalen kruidnagel2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
witte chocolade gesmolten (optioneel)30 g
-
noten, volle, gemengd gekarameliseerd (optioneel)30 g
-
room, elk type (van koemelk) opgeklopt (optioneel)30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 16 porties
Sodium
2208.1 mg
Protides
59.6 g
Calories
16649.2 kJ /
3979.3 kcal
Lipides
242 g
Fibre
34 g
Graisses saturées
123.6 g
Glucides
434.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Pindakaas Crackers
35min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Pas d’évaluation
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Balletjes met dadels en noten
Pas d’évaluation
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Veelzijdige gladde soep
45min
Pompoensoep met room
35min