Appareils et accessoires
Zalmvlecht
Prép. 20min
Total 2h 20min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (optionnel) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
535.8 mg
Protides
13.7 g
Calories
1430.4 kJ /
341.9 kcal
Lipides
16.8 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers met een twist
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Pas d’évaluation
De eerste hap: Kip en Groenten
Pas d’évaluation
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Aardappel-wortel hapjes
40min
Mochi's met sesamvulling
50min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Zoet ontbijtbrood
1h 30min
Verfrissende Melkdrank
5min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min