Appareils et accessoires
Rainbow Fruit Tart
Prép. 20min
Total 1h 40min
12 portions
Ingrédients
Pastry
-
sugar85 g
-
large egg1
-
unsalted butter cubed (2.5 cm/1 in.)115 g
-
all-purpose flour225 g
-
salt1 pinch
-
vanilla sugar1 tsp
Filling
-
lemon1
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
egg yolk from a large egg1
-
whole milk200 g
-
cornstarch30 g
-
heavy cream 35% M.F.100 g
-
60 g canned peachesfresh peaches60 g
-
fresh pineapple diced60 g
-
fresh blueberries45 g
-
kiwis sliced60 g
-
raspberries100 g
-
strawberries sliced60 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
50.5 mg
Protides
5.6 g
Calories
1231.5 kJ /
294.3 kcal
Lipides
13.7 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
38.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebrate Pride Month
5 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Pistachio 'crème brûlée'
3h 20min
Sos Pasembur (Mamak Style)
45min
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Pas d’évaluation
Key Lime Madeleines
2h 35min
Arseeyah
50min
Asturian rice pudding
1h
Chocolate Hazelnut Blondies
45min
Individual Pineapple Cheesecakes
3h 50min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies) Metric
1h 20min
Baba ghanoush
1h