Appareils et accessoires
Pulled barbecue jackfruit
Prép. 10min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2.9 g
Calories
511.5 kJ /
121.8 kcal
Lipides
2.6 g
Fibre
3.6 g
Glucides
20.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan hoofdgerechten
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Shakshuka
50min
Hummus
5min
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Glühwein
15min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Vegetarische chili
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min