Appareils et accessoires
Tempé
Prép. 30min
Total 48h
600 g
Ingrédients
Tempé
-
sojabonen gedroogd, bij voorkeur biologisch300 g
-
water om te weken
-
water1100 g
-
azijn2 el
-
citroensap1 el
-
tempé starter1 afgestreken tl
Tempé bakken
-
water50 g
-
zout1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
olie om te bakken4 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 600 g
Sodium
2394 mg
Protides
32.1 g
Calories
3568.9 kJ /
853 kcal
Lipides
70.5 g
Fibre
14.6 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
30.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low Carb recepten
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Pulled barbecue jackfruit
25min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Pas d’évaluation
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Roggebrood
Pas d’évaluation