Appareils et accessoires
Marbled meringue gateau
Prép. 30min
Total 2h 35min
8 portions
Ingrédients
Meringue
-
white sugar240 g
-
egg whites (approx. 180 g), room temperature6
-
cream of tartar1 pinch
Chocolate cream
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces180 g
-
water50 g
-
thickened cream (see Tips)600 g
Assembly
-
fresh cherries to serve
-
Dutch cocoa powder to sprinkle
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
66.4 mg
Protides
5.5 g
Calories
2174.7 kJ /
519.8 kcal
Lipides
37.4 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
22.8 g
Glucides
42.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min
Charlotte Russe
3h
Rosemary Salt
24h 5min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Non-alcoholic Christmas punch
10min
Apple cider dressing
5min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Orange Caramel Choux Puffs
1h 20min
Sugar Syrup
30min
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min
Passion fruit mojito mocktail
15min