Appareils et accessoires
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Prép. 15min
Total 5h 40min
6 porties
Ingrédients
-
rauwe cashewnoten155 g
-
water om te weken
Paprikaolie
-
extra vergine olijfolie60 g
-
paprikapoeder1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
-
hoi sin saus155 g
-
misopasta (zie tip)70 g
-
groentebouillon poeder2 el
-
agavesiroop30 g
-
shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel1 el
Shiitake dashi
-
water1400 g
-
shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden90 g
-
kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)15 g
Udon noedels
-
water1500 g
-
extra vergine olijfolie om te bakken1 - 2 el
-
tempé in stukken170 g
-
rode chili-olie1 el
-
udon noedels gedroogd340 g
-
eetbare bloemen om te versieren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
914.2 mg
Protides
22.8 g
Calories
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Lipides
31.8 g
Fibre
6.1 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
80.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Foodtrends 2023
17 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Hummus
5min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Chocolade babka
3h
Schiacciata met gerookte zalm
Nessuna valutazione
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Nessuna valutazione
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Gebakken buns
Nessuna valutazione
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Nessuna valutazione
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Nessuna valutazione
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Nessuna valutazione