Appareils et accessoires
Apples with cider sabayon sauce
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)2 - 3 tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5 g
Calories
969 kJ /
232 kcal
Lipides
6 g
Fibre
2.7 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Cheese Arepas
50min
Rum baba
3h
Duck foie gras
24h
Floating islands
40min
Gazpacho
1h 15min
Veal in tuna sauce
13h
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Tuna Tartare
40min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10min