Versions compatibles
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 g red cabbage, thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
- 150 g carrots, peeled
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 2 garlic cloves
- 175 g plain flour
- 25 g rice flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp caster sugar (optionnel)
- 1 tsp ground black pepper
- 175 g water
- 100 g fresh beansprouts
- 200 g oil, for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
- 20 g sweet chilli sauce
- 80 g tomato sauce (e.g. tomato ketchup)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1467.1 kJ / 350.7 kcal
- Protides
- 7.6 g
- Glucides
- 52.5 g
- Lipides
- 13.4 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 5.1 g
- Sodium
- 736.7 mg
Recettes alternatives
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1h 30min
Coconut and Coriander Chutney
5min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Cream cheese spread with radishes
5min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Salmon Soufflé
1h
Vegetarian Chilli
1h 5min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30 min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Curry ketchup
30 min